Soothing Dental Clinic

A design approach aimed to counter the dentistry experience stigmas by creating a luxe, soothing, spa-like atmosphere. A diagonal floor pattern with alternate images combined with heavy use of glass materials helped give the narrow space an illusion of width. A circular seating area in the center also broke up the space and provided a boutique-like comfort. Warmth was further added to the ambience through use of wood accents to contrast the cool of the glass, grays, and whites. Custom built-in furniture was designed to accommodate the varying technology and tools in an appealing, yet easy-to-access manner. Stylish storage pieces were strategically placed within the hallways, transforming these areas into usable space.

View More
Portfolio

Assisted Living in relaxed luxury

Cosmetic dermatology in spa-like setting

Soothing Dental Clinic

Condominium community on the bay

Warm & welcoming housing project

Be Inspired
Sign up to our newsletter and receive monthly ideas and inspirations.