Condominium community on the bay

The common area spaces of this condominium community on the bay were designed to be an extension of home and warmth for its residents.

Wood was contrasted with porcelain finishes for a contemporary twist, while the color palette mimicked with water hues the property overlooked. Horizontal stripes on the wall added further style and width to the lobby and elevator landing.

Plush seating in the lobby and social room was arranged in a lounge style versus a classical arrangement to spur conversation and relaxation. The party room also featured chaises and a 360 degree rotating television so entertainment could be viewed from every angle.

View More
Portfolio

Assisted Living in relaxed luxury

Cosmetic dermatology in spa-like setting

Soothing Dental Clinic

Condominium community on the bay

Warm & welcoming housing project

Be Inspired
Sign up to our newsletter and receive monthly ideas and inspirations.